​Udskiftning af vinduer udført af erfarne tømrere

Hos H. P. Hansen & Søn ApS står vores dygtige tømrere og snedkere altid klar til at hjælpe dig med udskiftning af vinduer og døre i området nær Albertslund, Taastrup og Glostrup.

Med en virksomhed som har eksisteret siden 1906, har vores dygtige medarbejdere stor erfaring på området – hvilket blandt andet er din garanti for et godt og holdbart resultat.

Trænger du til udskiftning af vinduer?

Hvis dine døre og vinduer er dårligt isolerede, kan det i længden komme til at koste dig dyrt. Hvis dette er tilfældet, vil der nemlig komme luft ind igennem vinduerne, hvilket vil belaste varmeregningen yderligere. Tror du, at det er ved at være tid til udskiftning af vinduer?

Hos H. P. Hansen & Søn ApS står vi altid klar med rådgivning og vejledning, og vi kan efter et kig på dine nuværende vinduer og døre vurdere, hvorvidt du trænger til nye. 

Vi står herefter altid klar til at rådgive og vejlede dig, så dine nye vinduer og døre vil være de mest fordelagtige for lige netop dit hjem. ​

Hvis vi vurderer, at du ikke behøver en komplet udskiftning af vinduer og døre, kan vores dygtige medarbejdere i stedet foretage en renovering af dine vinduer og døre.

Har du lyst til at høre mere om vores tilbud?

Mangler du professionelle til at vurdere, hvorvidt dit hjem trænger til udskiftning af vinduer og døre? Og mangler du ligeledes dygtige håndværkere til at varetage opgaven?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med udskiftning af vinduer – eller blot for råd og vejledning. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for en snak om dine muligheder.

Du kan kontakte os på telefon 35 36 05 24 eller på e-mail info@hph-son.dk 

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD

Hos H. P. Hansen & Søn ApS lægger vi ligeledes stor vægt på rådgivning og vejledning og er derfor altid opdaterede inden for branchens nyeste trends og tendenser.​

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren snedker, som kan udføre alt snedkerarbejde? Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd eller vejledning – eller for et godt og uforpligtende tilbud på en af vores mange ydelser.

Send mail

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

H P Hansen & Søn ApS v/Jens Ulrik Kofoed

Værkstedsgården 13, 2620 Albertslund

CVR: 39683423

Kontakt​

Telefon: 35 36 05 24

Mobil: 24 27 83 10

E-mail: info@hph-son.dk 

Medlem af​