​Tagrenovering udført af kvalitetsbevidste tømrere

Taget er et af husets vigtigste elementer – blandt andet fordi det beskytter mod vind og vejr. Hvis dit tag ikke er solidt, vil det i mange tilfælde bukke under for uforudsete vejrforhold. Hos H. P. Hansen & Søn ApS står vores dygtige medarbejdere klar til at udføre alt inden for tagarbejde i området nær Taastrup, Albertslund og Glostrup.

Vi udfører alle former for Tagrenovering

Hos H. P. Hansen & Søn ApS er du som kunde i fokus, og vi bestræber os altid på at dække dine behov. Derfor har vi specialiseret os inden for alle områder inden for tagarbejde. 

Dette betyder, at vi kan hjælpe dig med alt fra renovering af det eksisterende tag til opsætning af et splinternyt tag.

Vores medarbejdere er yderst erfarne, når det kommer til tagrenovering, hvilket har givet dem en stor forståelse for materialer og arbejdsformer.

Vi ved præcis, hvilken løsning der vil være mest holdbar for dig, og vi foretager altid en nøje vurdering af dit hjem og dets omgivelser, inden vi udfører tagrenovering.

Vi tillægger kvalitet stor værdi, og vores materialer er derfor altid holdbare, så dit tag kan skabe et solidt fundament for hele dit hjem.

Kontakt os i dag og få den ideelle løsning

Er du i tvivl om, hvorvidt tagrenovering vil være en løsning for dig? Du kan spare mange penge på tagarbejde, hvis små utætheder bliver opdaget i tide. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vil foretage en vurdering af den individuelle situation.

Du kan kontakte os på telefon 35 36 05 24 eller på e-mail info@hph-son.dk 

Firmainfo​

H P Hansen & Søn ApS v/Jens Ulrik Kofoed

Værkstedsgården 13, 2620 Albertslund

CVR: 39683423

Kontakt​

Telefon: 35 36 05 24

Mobil: 24 27 83 10

E-mail: info@hph-son.dk 

Medlem af​