Køkkenrenovering udført af professionelle tømrere

​Er du på udkig efter en dygtig og veluddannet tø​mrer, som kan hjælpe dig udførelsen af en køkkenrenovering? Hvis du tilmed er bosat i området nær Albertslund, Glostrup eller Taastrup, har H. P. Hansen & Søn ApS de helt rette tømrere til at udføre denne opgave.

Vi udfører alt inden for køkkenrenovering og tager altid udgangspunkt i dine krav og ønsker til køkkenet. Vi sætter kunden i fokus, så du trygt kan overlade arbejdet til os og samtidig være sikker på, at få udført et arbejde du kan være tilfreds med.

Vi udfører alle former for køkkenrenovering

Hos H. P. Hansen & Søn ApS har vores tømrere stor erfaring med opsætning af nyt køkken og køkkenrenovering, hvilket gør dem aldeles kvalificerede til opgaven.

Med vores syv dygtige tømrere får du derfor altid en tømrer, som sætter dig i fokus – og som altid står klar til at vejlede og rådgive dig, når du skal have foretaget en køkkenrenovering. 

Vi udfører ligeledes andre former for køkkenarbejde, hvilket dækker følgende områder:

  • Nyt køkken
  • Nyopsætning af køkken
  • Opbygning af eksisterende køkken
  • Andet køkkenarbejde

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig om materiale- og farvevalg, når du skal have foretaget en køkkenrenovering. Vi står til din rådighed, hvis du skulle stå med nogle opklarende spørgsmål i forhold til dine ønsker og idéer om din renovering af køkken.

Et godt tilbud på opsætning af nyt køkken

Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt og uforpligtende tilbud på en køkkenrenovering eller blot for råd og vejledning til køkkenindretning.

Du kan kontakte os på telefon 35 36 05 24 eller på e-mail info@hph-son.dk 

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD

Hos H. P. Hansen & Søn ApS lægger vi ligeledes stor vægt på rådgivning og vejledning og er derfor altid opdaterede inden for branchens nyeste trends og tendenser.​

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren snedker, som kan udføre alt snedkerarbejde? Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd eller vejledning – eller for et godt og uforpligtende tilbud på en af vores mange ydelser.

Send mail

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

H P Hansen & Søn ApS v/Jens Ulrik Kofoed

Værkstedsgården 13, 2620 Albertslund

CVR: 39683423

Kontakt​

Telefon: 35 36 05 24

Mobil: 24 27 83 10

E-mail: info@hph-son.dk 

Medlem af​