Opbygning af Udestue med solide og hyggelige kvalitetsløsninger​

​Drømmer du om at få bygget en udestue? Hos H.P. Hansen & Søn har vi lavet smukke og solide tilbygninger i over 100 år. 

Vi har stor ekspertise med at lave alle former for udestuer, herunder vinterhaver og orangerier. Sæt dit helt eget personlige præg på udestuetilbygning. Få den udestue du går og drømmer om – vi gør nemlig drømmen til virkelighed. Derfor har vi stor vægt på rådgivning og inspiration.

Vi udfører snedker- og tømrerarbejde for både private og erhverv i blandt andet Albertslund, Glostrup og Taastrup samt mange andre steder.

Gør sommeren længere med en udestue

​Udestuer er fantastiske på regnvejrsdage om sommeren og på kølige aftener om sensommeren, og de kan benyttes som orangeri om vinteren. Samtidig kan de velegnede til aftenkaffen eller en drink, når man har gæster. 

Du kan varme udestuen op med en gasovn på de helt kølige aftener, men du kan også vælge en mere permanent varmekilde samt en god isolering. Vi råder og vejleder gerne om de mange muligheder, og vi bruger naturligvis byggematerialer af højeste kvalitet.

Hvad koster opbygning af udestue?

​Vores pris for en opbygning af udestue eller vinterhave afhænger ikke kun af størrelsen, men også af konstruktionen. Dertil kommer, at bygningsreglementet stiller større krav til opvarmede rum end til uopvarmede rum. Der kan også være særlige jordbundsforhold, som vi skal forholde os til.

Kontakt os for at få et tilbud på en flot udestue​

​Du er velkommen til at høre mere om de mange muligheder for opbygning af udestuer, og vi kommer gerne ud for at få en snak. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 35 36 05 24 for at få mere at vide, eller du kan skrive til os på e-mail info@hph-son.dk 

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD

Hos H. P. Hansen & Søn ApS lægger vi ligeledes stor vægt på rådgivning og vejledning og er derfor altid opdaterede inden for branchens nyeste trends og tendenser.​

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren snedker, som kan udføre alt snedkerarbejde? Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd eller vejledning – eller for et godt og uforpligtende tilbud på en af vores mange ydelser.

Send mail

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

H P Hansen & Søn ApS v/Jens Ulrik Kofoed

Værkstedsgården 13, 2620 Albertslund

CVR: 39683423

Kontakt​

Telefon: 35 36 05 24

Mobil: 24 27 83 10

E-mail: info@hph-son.dk 

Medlem af​