Profil​

Snedkerfirmaet H.P. Hansen & søn er et lille firma, som blev etableret af Hans Peter Hansen i 1906, i Københavns indre by. Hans Peter Hansen drev firmaet til sin død i 1954, hvorefter sønnen Erik Hansen tog over og drev firmaet frem til 1973. I 1973 overtog barnebarnet, og 3.generation firmaet, Torben Vik Hansen har været daglig leder indtil 1 Sept. 2011. Den daglige leder er i dag Jens Ulrik Kofoed.

Virksomheden råder over værksteds og lagerfaciliteter på i alt 350m2.

Maskinparken består af følgende snedkerimaskiner: Afretter, tykkelseshøvl, fræser, rundsav, båndsav, pladesav, kædestemmer, langhuls boremaskine, båndpudser og søjleboremaskine.

Snedkerfirmaet H.P. Hansen & Søn har i dag 7 ansatte.

Firmaet beskæftiger sig med mindre opgaver som tilbygninger, nybygninger, ombygning af laboratorier, inventar og vedligeholdelse af boliger.

Snedkerfirmaet H.P. Hansen & Søn laver arbejde for både staten, private og virksomheder, firmaet er medlem af Dansk Byggeri, og har tegnet overenskomst med 3F.

Firmaet har flyttet adresse et par gange, sidst kendt var vores adresse på Nørrebro ved en baggård ved Rud.Rasmussen snedkerier.​

Idag er vi dog til at finde i Albertslund.

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD

Hos H. P. Hansen & Søn ApS lægger vi ligeledes stor vægt på rådgivning og vejledning og er derfor altid opdaterede inden for branchens nyeste trends og tendenser.​

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren snedker, som kan udføre alt snedkerarbejde? Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd eller vejledning – eller for et godt og uforpligtende tilbud på en af vores mange ydelser.

Send mail

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

H P Hansen & Søn ApS v/Jens Ulrik Kofoed

Værkstedsgården 13, 2620 Albertslund

CVR: 39683423

Kontakt​

Telefon: 35 36 05 24

Mobil: 24 27 83 10

E-mail: info@hph-son.dk 

Medlem af​