​Snedkerarbejde af høj kvalitet

​Er du på udkig efter dygtige snedkere, som kan varetage snedkerarbejde som nybyg og vedligeholdelse af boliger? Hvis du tilmed er bosat i området nær København, Albertslund eller Glostrup, er H. P. Hansen & Søn ApS den helt rette virksomhed til at udføre snedkerarbejde hjemme hos dig. 

H. P. Hansen & Søn ApS er en familievirksomhed, som har eksisteret siden 1906, hvilket blandt andet er din garanti for erfarne snedkere. 

Vi udfører alt i snedkerarbejde

Hos H. P. Hansen & Søn ApS finder du 7 ansatte, som alle er aldeles dygtige inden for deres fagområde. Desuden udfører vi oftest snedkerarbejde for private – hvor vores arbejde med træ benyttes ved både nybyg samt vedligeholdelse eller renovering af boliger. 

Hos H. P. Hansen & Søn ApS har vi altid kunden i fokus, og vi bestræber os altid på at udføre et stykke arbejde, som lever op til kundernes forventninger. 

Det materiale, som vi bruger til snedkerarbejde, er altid af højeste kvalitet, hvilket forlænger holdbarheden af det arbejde, som vi laver. 

​Hos H. P. Hansen & Søn ApS udfører vi alt inden for snedkerarbejde som:

Hos H. P. Hansen & Søn ApS lægger vi ligeledes stor vægt på rådgivning og vejledning og er derfor altid opdaterede inden for branchens nyeste trends og tendenser.

Kontakt os for et godt tilbud

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren snedker, som kan udføre alt snedkerarbejde? Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd eller vejledning – eller for et godt og uforpligtende tilbud på en af vores mange ydelser. 

​Du kan kontakte os på telefon 35 36 05 24 eller på e-mail info@hph-son.dk 

KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD

Hos H. P. Hansen & Søn ApS lægger vi ligeledes stor vægt på rådgivning og vejledning og er derfor altid opdaterede inden for branchens nyeste trends og tendenser.​

Er du på udkig efter en dygtig og erfaren snedker, som kan udføre alt snedkerarbejde? Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd eller vejledning – eller for et godt og uforpligtende tilbud på en af vores mange ydelser.

Send mail

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmainfo​

H P Hansen & Søn ApS v/Jens Ulrik Kofoed

Værkstedsgården 13, 2620 Albertslund

CVR: 39683423

Kontakt​

Telefon: 35 36 05 24

Mobil: 24 27 83 10

E-mail: info@hph-son.dk 

Medlem af​